Kaspersky Standard, Plus i Premium

Kaspersky Standard, Plus, Premium - Antivirusi

U svijetu stalnih cyber prijetnji i opasnosti, sigurnost na internetu nikada nije bila važnija. Antivirusne tvrtke neprestano nastoje poboljšati svoje proizvode i usluge kako bi osigurale bolju zaštitu svojih korisnika. U tom svjetlu, tvrtka Kaspersky predstavila je svoju novu i unaprijeđenu liniju proizvoda dostupnih na pretplatu, koja uključuje tri glavna paketa: Kaspersky Standard, Kaspersky Plus i Kaspersky Premium. Ove novosti obećavaju poboljšano korisničko iskustvo i sigurnost na više platformi, zajedno s mnogim drugim funkcionalnostima.

"Želimo da naši korisnici vide našu ponudu onakvom kakva stvarno jest. To nije samo antivirusno rješenje za računala, već cjeloviti ekosustav sigurnosnih usluga za različite platforme i uređaje, koji zadovoljava sve potrebe korisnika. Preoblikovali smo cijelu strukturu korisničkog sučelja i ukupno iskustvo kako bismo pomogli korisnicima razumjeti i cijeniti opseg i razinu sigurnosti koju pružamo u području sigurnosti, performansi, privatnosti i identiteta. A to je samo početak: planiramo integrirati više naših proizvoda i usluga trećih strana kako bismo proširili vrijednost koju nudimo našim kupcima."

Dipesh Kaura, generalni direktor za Južnu Aziju u tvrtci Kaspersky

Dalje, prema riječima predstavnika brenda Kaspersky, ažurirani paketi “platformski su neutralni i pružaju zaštitu za različite vrste uređaja, poput Windowsa, Maca, iOS-a i Androida.” Također su dizajnirani kako bi odražavali razinu funkcionalnosti dostupnih korisnicima u cijelom ekosustavu tvrtke.

Kaspersky Standard, Plus, Premium

Kaspersky Standard

Korisnici koji se odluče za Kaspersky Standard bit će opremljeni nizom sigurnosnih značajki, uključujući stvarnu zaštitu od najnovijih digitalnih prijetnji, kao i funkcionalnosti poput sigurnog pregledavanja i zaštite od phishinga, što ih štiti od opasnih web stranica, preuzimanja i dodataka.

Standardni paket također korisnicima nudi alat za uklanjanje virusa prije instalacije Kasperskyja, što znači da mogu pronaći i ukloniti potencijalne viruse koji su već prisutni na računalima prije instalacije Kasperskyja. Paket također uključuje vatrozid i praćenje mreže koje prikazuje aplikacije povezane s internetom.

Pretplata uključuje alate za poboljšanje performansi, poput brzog pokretanja, ubrzanja rada računala i čišćenja prostora na disku. Za ljubitelje igara, igrački način automatski će se uključiti pri pokretanju igre. Slično tome, gledajući filmove na računalu ili radeći u načinu koji ne ometa, korisnici će imati neprekinuto iskustvo.

Ostale značajke dostupne u paketu uključuju prepoznavanje stalking softvera i zaštitu kamere i mikrofona.

Kaspersky Plus

Pretplatnici paketa Kaspersky Plus imat će pristup dodatnim značajkama koje poboljšavaju privatnost. Osim funkcionalnosti dostupnih u standardnom načinu, korisnici će dobiti pristup neograničenom VPN-u i Premium upravitelju lozinki. Upravitelj lozinki će zapamtiti lozinke za različite račune i automatski ih zabilježiti korisnicima.

Kaspersky Premium

Pretplatnici Premium paketa dobit će sve navedene značajke, zajedno s zaštitom digitalnog identiteta i premium tehničkom podrškom – s prioritetnim pristupom telefonskim pozivima ili chat podrškom, daljinskom stručnom instalacijom i osobnim pregledima zdravlja vašeg računala.

Korisnici Kaspersky Premium također će dobiti pristup Identitetskom novčaniku za zaštitu identiteta koji će kopirati osjetljive podatke u šifriranom obliku kako bi spriječio krađu identiteta. Dodatno, korisnici Kaspersky Premium dobit će besplatnu godišnju pretplatu na Kaspersky Safe Kids kao bonus.

Usporedba paketa Kaspersky Standard, Plus i Premium

Kaspersky Standard vs Plus vs Premium

Sve navedene proizvode, naravno, možete pronaći u našoj ponudi pod proizvođačem Kaspersky – kliknite ovdje!

Antivirusi

Izaberite svoju valutu