Izabirete li između besplatnog i plaćenog antivirusnog programa?

Besplatni antivirus ili plaćeni antivirus - Anti-virusi.ba

Birate li između besplatnog ili plaćenog antivirusnog softvera?

Budući da na tržištu imamo plaćena i besplatna antivirusna rješenja, provjerili smo glavne razlike među njima.

Besplatni antivirusni softver

Besplatni antivirusni softver nudi samo osnovnu zaštitu za vaše računalo ili mobilni uređaj. Štiti nas od uobičajenih i poznatih virusa i blokira opasne aplikacije i web stranice, često nas čini ranjivima na sve nove i nepoznate prijetnje i hakerske upade. Besplatna antivirusna zaštita također ne uključuje dodatne sigurnosne alate kao što su vatrozid, roditeljski nadzor, sigurna plaćanja i kupnje, pohrana lozinki, VPN itd. Besplatni softver često sadrži prilično ometajuće oglase i nema u ponudi tehničku podršku proizvođača. Jedina prednost besplatnog antivirusa je ta što je besplatan.

Pogledajte popis besplatnih antivirusnih programa – kliknite ovdje

»Besplatna antivirusna oprema danas je puno bolja i moćnija nego ikad prije, ali još uvijek ne preporučujemo korištenje besplatnog antivirusnog softvera. Korištenje besplatnog antivirusa prikladno je za povremene kućne korisnike interneta, i to samo za one koji ne mare za podatke i privatnost.«

Plaćeni antivirusni softver

Plaćeni antivirusni softver sadrži dodatne sigurnosne zaštite koje nas dodatno štite od novih i još nepoznatih virusa i hakerskih upada. Većina plaćenih antivirusnih programa (ovisno o paketu i proizvođaču) također uključuje vatrozid, sigurnost za online plaćanja i kupnje, sigurnu pohranu lozinki, roditeljski nadzor, Wifi zaštitu, VPN itd. Proizvođači također nude stalnu tehničku podršku svojim kupcima.

Pogledajte popis antivirusnih programa – kliknite ovdje

Besplatni antivirusni programi danas su doista bolji nego ikad prije, ali još uvijek postoji mnogo uvjerljivih razloga za preferiranje plaćenih sigurnosnih rješenja.

Antivirusi

Izaberite svoju valutu