Antivirus 2024 – Koji antivirusni program odabrati?

Antivirus 2024 - anti-virusi.ba

Antivirus 2024 - program za zaštitu od virusa s umjetnom inteligencijom

U 2024. godini naša ponuda antivirusnih programa, uključujući Avast, AVG, Bitdefender, Emsisoft, F-Secure, G Data, McAfee, Norton, Kaspersky, Panda i Trend Micro, uključuje napredne tehnologije poput umjetne inteligencije (UI) i strojnog učenja, donoseći revolucionarne promjene u kibernetičku sigurnost. Te tehnologije omogućavaju antivirusnim programima bolje otkrivanje i sprječavanje prijetnji, analiziranje opsežnih baza podataka i identificiranje novih prijetnji s većom točnošću.

AVAST

Avast nudi sveobuhvatnu zaštitu za računala i mobilne uređaje s različitim sigurnosnim programima, uključujući Premium Security i Ultimate paket. Njihov antivirus uključuje napredne alate za privatnost i sigurnost, kao što su SecureLine VPN, AntiTrack, Secure Browser i Cleanup Premium. Avast je prepoznat po svojoj snažnoj zaštiti od različitih prijetnji, uključujući viruse, ransomware, napade na Wi-Fi mreže i druge online opasnosti. Osim proizvoda za kućne korisnike, nudi i rješenja za male i velike tvrtke.

AVG

AVG kombinira klasične i suvremene metode za robustnu zaštitu vašeg računala. S AVG Internet Securityjem bit ćete zaštićeni od virusa, ransomwarea i online napada, dok ćete moći sigurno obavljati online kupnju i bankarske transakcije, brinući se o vašoj privatnosti i sigurnosti.

BITDEFENDER

Bitdefender, poznat po svojoj naprednoj tehnologiji za borbu protiv kibernetičkih prijetnji, svojim paketom Total Security nudi višeslojnu zaštitu. To uključuje obranu od ransomwarea, napredni nadzor mreže i roditeljski nadzor, pružajući vam sveobuhvatnu sigurnost.

EMSISOFT

Emsisoft pruža jednostavnu, ali učinkovitu zaštitu koja kombinira klasične metode i suvremene tehnologije. Njihov antivirus brzo i učinkovito uklanja prijetnje s minimalnim utjecajem na performanse sustava.

F-SECURE

F-Secure je specijaliziran za snažnu zaštitu od napada na privatnost i identitet. Osim antivirusne zaštite, nudi i napredne funkcije za sigurno pretraživanje, nadzor nad bankarskim uslugama i zaštitu od krađe identiteta.

G DATA

G Data, pionir u industriji antivirusnih programa, poznat je po svojoj inovativnosti i visokoj razini otkrivanja prijetnji. Nudi sveobuhvatna rješenja za internetsku sigurnost, uključujući zaštitu od phishinga i ransomwarea.

KASPERSKY LAB

Kaspersky Lab je vodeći proizvođač u industriji antivirusnih programa, posebno zbog svojih rješenja za duboku zaštitu od različitih kibernetičkih prijetnji. Njihovi proizvodi su učinkoviti u otkrivanju i neutraliziranju virusa, trojanaca i drugih zlonamjernih programa.

MCAFEE

McAfee je svjetski priznat po svojim sveobuhvatnim sigurnosnim rješenjima, koja obuhvaćaju antivirus, vatrozid, zaštitu od ransomwarea i nadzor nad internetskom sigurnošću.

NORTON (SYMANTEC)

Norton (Symantec) nudi pouzdane sigurnosne pakete, posebno s svojim rješenjem Norton 360. Taj paket nudi zaštitu od virusa, ransomwarea, online napada i uključuje dodatne funkcije kao što su VPN, upravljanje lozinkama i sigurnosno kopiranje u oblaku.

PANDA SECURITY

Panda Security fokusira se na oblak i nudi lagano, ali snažno zaštitu. Njihov antivirusni program brzo detektira i reagira na nove prijetnje, bez opterećenja lokalnog sustava.

TREND MICRO

Trend Micro nudi raznolika sigurnosna rješenja, posebno prilagođena za zaštitu na internetu. Njihov antivirus pruža snažnu zaštitu od online prijetnji i uključuje funkcije kao što su zaštita od ransomwarea, sigurno pretraživanje i nadzor nad privatnošću.

Prognoze za budućnost antivirusnih programa

S napretkom u tehnologiji UI i strojnog učenja, možemo očekivati da će antivirusni programi postati još intuitivniji i automatiziraniji. Prilagodba novim prijetnjama bit će brža, s manjom potrebom za ručnim ažuriranjima. Također će se naglasak staviti na predviđanje i sprječavanje napada, a ne samo na njihovo otkrivanje i uklanjanje.

Odabir pravog antivirusnog programa u 2024. bit će ključan za zaštitu od stalno razvijajućih kibernetičkih prijetnji. S umjetnom inteligencijom i strojnim učenjem, koji donose inovacije u detekciji i reagiranju na prijetnje, odabir najbolje zaštite za vaše uređaje važniji je nego ikad.

Naš odabir za najbolji antivirus u 2023. bio je Avast (Ulimate Suite) za kućne korisnike i Kaspersky za poslovne korisnike, što odražava našu težnju za pružanjem vrhunske zaštite u promjenjivom kibernetičkom okruženju.

Antivirusi

Izaberite svoju valutu