Kaspersky Small Office Security (20pc, 20m, 2s, 1 godina)

-29%

Original price was: 1.400,00 KM.Current price is: 999,00 KM.

Najniža cijena (30 dana): 999,00 KM

  • Višeslojna zaštita za manje tvrtke.
  • Za računala i mobilne uređaje.
  • Zaštitite poslužitelje datoteka Windows.
  • Središnje upravljanje.
  • Siguran internet, e-pošta i privatnost.
  • Sigurno pohranite i preuzmite vrijedne datoteke.
  • Kaspersky tehnička podrška 24/7.
  • Licenca za nove ili postojeće korisnike.

Availability: Dostupno uz narudžbu

Kaspersky Small Office Security

Original price was: 1.400,00 KM.Current price is: 999,00 KM.

Najniža cijena (30 dana): 999,00 KM

Availability: Dostupno uz narudžbu

Dodaj u korpu

Kaspersky Small Office Security

 

Kaspersky Small Office Security dizajniran je za manje tvrtke koje se žele usredotočiti na povećanje prihoda, istovremeno uživajući u miru za IT sigurnost uz pristupačnu i pouzdanu zaštitu. Kaspersky Small Office Security kombinira jednostavnost zaštite vašeg računala s posebnim mogućnostima koje štite vaše poslovanje dok zaposlenici rade svoj posao.

Višeslojna zaštita za do 20 korisnika i 2 datoteke poslužitelje, pokriva sve vrste uređaja, mobilne uređaje, računala i poslužitelje s centralnim upravljanjem.

 

Izbjegavajte mrežne prijevare

Dodatni slojevi sigurnosti pomažu u sprečavanju lopova da ukradu novac vaše tvrtke. Kad pristupate web lokacijama za kupovinu ili bankarstvo, Kasperskyjeva jedinstvena tehnologija sigurnog novca provjerava je li web lokacija sigurna i osigurava li istinitost web stranice prije nego što je otvorite u posebnom, sigurnom načinu (samo za PC i Mac).

 

Spriječite zloupotrebu računa

Password Manager pohranjuje i štiti sve lozinke i vrijedne datoteke na svim uređajima koje koristite – trebate upamtiti samo jednu lozinku.

Primite obavijest ako vaš poslužitelj datoteka ima slabu lozinku (na primjer, “1234”) ili ako lozinka već dugo nije promijenjena.

 

Jednostavno rukovanje

Kao poslovno rješenje, Kaspersky Small Office Security ima poseban portal (ksos.kaspersky.com) – za praktičnost, na kojem možete provjeriti status licence i datum isteka, pregledati zaštićene uređaje ili poslati zahtjev za podršku ako trebate pomoć.

 

Zaštitite Windowsov poslužitelj datoteka

Zaštitite Windows datoteke poslužitelje od ransomwarea i cryptolockera: System Watcher otkriva i blokira zlonamjerne aktivnosti i odvraća od zlonamjernih aktivnosti.

Ažuriranje softvera nudi popis novih ažuriranja dostupnih za instalirane aplikacije, što olakšava brisanje neiskorištenih ili zastarjelih podataka sustava.

 

Također sigurno na mobilnim telefonima i tabletima

Morate li raditi na putu? Mobilne sigurnosne tehnologije tvrtke Kaspersky Lab znače da ste sigurni gdje god da radite – čak i kad zaposlenici koriste vlastite mobilne uređaje za posao. Zaštitite pametne telefone i tablete zasnovane na Androidu, uključujući zaključavanje, brisanje i pronalaženje uređaja koji nedostaju.

 

Siguran internet, e-pošta i privatnost

Zaštitite se od pokušaja otmice poslovnih podataka i mreže blokiranjem zlonamjernih web stranica. Blokirajte sumnjiva preuzimanja, eliminirajte lažne poruke i zlonamjerne privitke. Potražite i uklonite neželjena i opasna proširenja preglednika i zaštitite svoju privatnost posebnom značajkom “ne slijedi”.

 

Sigurno pohranite i preuzmite vrijedne datoteke

Tehnologije izrade sigurnosnih kopija i šifriranja štite vaše osjetljive podatke od kršenja, novčanih kazni i izgubljenih transakcija. Podatkovni sef pruža vam dodatni nivo zaštite s pohranom zaštićenom lozinkom na vašem računalu kako bi osjetljivi podaci bili izvan znatiželjnih očiju.

 

Kaspersky Small Office Security uključuje sljedeće aplikacije:

Kaspersky Small Office Security for Personal Computer
Kaspersky Small Office Security for File Server
Kaspersky Internet Security for Mac
Kaspersky Internet Security for Android
Kaspersky Password Manager

 

Platforme:

– Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012, Windows Server 2016, Windows Server 2022
– Windows 7, Windows 8, Windows 10, Windows 11
– Mac OS 10.14,  Mac OS 11, Mac OS 12,
– Android 5.0 – 12.x
– iOS 13.x – 14.x
– iPadOS 13.x – 14.x

 

Slika proizvoda je simbolična.

Kaspersky licenca je u digitalnom obliku, koju ćete dobiti u roku od nekoliko sati nakon narudžbe i uplate na e-mail adresu koju ste naveli prilikom narudžbe. Više o ESD licencama – kliknite ovdje!

Broj uređaja:

Trajanje licence:

Vrsta licence:

Način isporuke:

Vrijeme isporuke:

Operacijski sustav:

, , ,

Vrsta softvera:

Kaspersky licenca je u digitalnom obliku, koju ćete dobiti u roku od nekoliko sati nakon narudžbe i uplate na e-mail adresu koju ste naveli prilikom narudžbe. Uz novu elektroničku licencu (kod), na e-mail dobit ćete kratke upute i poveznicu za preuzimanje programa. Elektronička licenca namijenjena je kako za početnu i novu instalaciju proizvoda, tako i za proširenje (obnavljanje) već instaliranog proizvoda. Ako već imate instaliran ovaj proizvod, možete jednostavno dodati licencu svom postojećem programu i novo razdoblje licence će započeti tek kada vaša trenutna licenca za proizvod istekne. Licence nemaju određeni datum prve upotrebe i nisu unaprijed aktivirane, tako da možete koristiti licencu kada vam je potrebna. Valjanost i datum isteka licence stoga počinje teći tek od prve aktivacije vaše licence. Licenca je namijenjena za korištenje u zemljama Europske unije (EU).
Izaberite svoju valutu