Preuzmite sigurnosni softver

Hvala vam na kupnji digitalne licence na Antivirusi.hr ili kod naših partnera!

Naše elektroničke licence (tvz. ESD) su 100% originalne, tako da uvijek možete nabaviti softver na službenim stranicama proizvođača (kao probnu verziju, tzv. Trial), koji zatim možete aktivirati odmah ili nakon datuma isteka s licencom koju ste dobili od nas na vrijeme kupnje na vaš e-mail.

U nastavku vam nudimo link za preuzimanje nekih antivirusnih programa sa službene web stranice proizvođača antivirusnog softvera.

INFORMACIJE:

Ako na službenoj web stranici proizvođača ne nađete softver za koji ste kod nas naručili digitalnu licencu ili softver nije dostupan za preuzimanje na web stranici, možete nas kontaktirati i poslat ćemo vam link za preuzimanje.

Neki prodavači licencu programa nazivaju: serijski broj, broj licence, aktivacijski ključ, šifra licence, prodajni broj itd., u svim slučajevima radi se o istoj stvari – licenci koju dobivate prilikom kupovine.

Vaša licenca je važeća od dana prve aktivacije i prikladna je za novu (prvu) instalaciju kao i za obnovu postojećeg softvera istog proizvođača i tipa – osim ako nije drugačije navedeno u opisu proizvoda.

Nekoliko dana prije isteka licence obavijestit ćemo vas o tome i ponudit ćemo vam povoljnu ponudu za obnovu uz dodatni popust za vašu vjernost.

U slučaju problema s instalacijom obratite se proizvođaču softvera ili našoj tehničkoj podršci putem online obrasca za kontakt ili e-mailom.

Kada zatražite tehničku pomoć, trebat će nam podaci koje ste dali prilikom naručivanja i broj licence vašeg softvera.

Naše opće uvjete možete pronaći na linku Opći uvijeti poslovanja, a odgovore na najčešća pitanja na linku Pomoć.
Izaberite svoju valutu