Laplink PCmover Image & Drive Assistant

78,00 KM

  • PCmover olakšava postavljanje novog računala pomoću čarobnjaka.
  • Aplikacije odabrane tijekom vraćanja automatski se instaliraju – nema potrebe tražiti stare CD-ove ili serijske brojeve.
  • Prenesite sve odabrane aplikacije, datoteke i postavke sa slike ili starog tvrdog diska na novo računalo bez prepisivanja bilo čega.
PCmover Image Drive Assistant

78,00 KM

Dodaj u korpu
SKU: LL-PCM-ID Kategorije:

Laplink PCmover Image & Drive Assistant

 

  • PCmover olakšava postavljanje novog računala pomoću čarobnjaka koji vas vodi korak po korak kroz zaslone – savršeno za sve uzraste i razine vještina!
  • Aplikacije odabrane tijekom vraćanja automatski se instaliraju – nema potrebe tražiti stare CD-ove ili serijske brojeve.
  • Prenesite sve odabrane aplikacije, datoteke i postavke sa slike ili starog tvrdog diska na novo računalo bez prepisivanja bilo čega (čak i ciljni operativni sustav ostaje netaknut).

 

Jednostavan rad

PCmover olakšava postavljanje novog računala pomoću čarobnjaka koji vas vodi korak po korak kroz zaslone – savršeno za sve uzraste i razine vještina!

 

Automatski instalirajte programe

Aplikacije odabrane tijekom vraćanja instaliraju se automatski – nema potrebe tražiti stare CD-ove ili serijske brojeve.

 

Neovisni oporavak

Prenesite sve odabrane aplikacije, datoteke i postavke sa slike ili starog tvrdog diska na novo računalo bez prepisivanja bilo čega (čak i ciljni operativni sustav ostaje netaknut).

 

Jedini način da selektivno vratite sadržaj slike ili starog tvrdog diska na novo računalo!

 

PCmover Image & Drive Assistant je revolucionarni softver koji nadopunjuje svaki softver za obradu slika koji je trenutno dostupan na tržištu. S softverom možete obnoviti podatke sa slike starog računala sa sustavom Windows (ili izravno sa starog tvrdog diska) na novije računalo.

Zaslonski čarobnjak prilagođen korisniku omogućuje korisniku potpunu selektivnost i kontrolu nad programima, mapama ili vrstama datoteka koje treba vratiti. S jednostavnom značajkom poništavanja i jamstvom povrata novca, PCmover je pametan izbor kada su u pitanju vaše potrebe za oporavkom slike.

Više informacija potražite u korisničkom priručniku ili na web stranici proizvođača.

 

Kada koristiti Image & Drive Assistant

 

Scenarij #1

Vaše računalo se ruši; međutim, njegov tvrdi disk ostaje netaknut. Koristite PCmover Image & Drive Assistant za automatsko vraćanje svih ili odabranih programa, datoteka i postavki s ovog tvrdog diska na novo računalo, čak i ako ciljno računalo ima drugačiji operativni sustav od starog računala s kojeg je tvrdi disk došao (na primjer, staro računalo je imalo XP, a novo računalo ima instaliran Windows 8). Ništa se ne prepisuje na novom računalu i sve aplikacije koje odaberete instalirane su i spremne za upotrebu na ciljnom računalu – nema potrebe za ponovnim instaliranjem migriranih programa ili pronalaženjem starih serijskih brojeva. Jedina stvar koju treba imati na umu za ovaj scenarij je da se stari tvrdi disk na novom računalu prvo mora prepoznati kao zaseban pogon – a PCmover Image & Drive Assistant će učiniti ostalo.

 

Scenarij #2

Imate računalo s instaliranom starijom verzijom sustava Windows i to se staro računalo izgubi ili je nepopravljivo oštećeno (npr. više se ne pokreće ili je nepopravljivo). Međutim, prije ovog događaja napravili ste sigurnosnu kopiju (sliku) računala. Vjerojatno ćete morati vratiti ovu staru sliku na novije računalo, kao što je računalo s instaliranim Windows 10. Ako sada koristite softver za izradu slika da vratite sliku, sve na vašem ciljnom računalu bit će prebrisano, uključujući njegov operativni sustav (u ovom slučaju: Windows 10)! Ovdje dolazi PCmover Image & Drive Assistant: Umjesto toga, jednostavno montirajte sliku kao virtualni pogon na novo računalo i zatim pokrenite PCmover Image & Drive Assistant da vratite sadržaj svoje stare slike na ciljno računalo. Ništa neće biti prebrisano, a sve ćete podatke pronaći na uobičajenim lokacijama sustava. Samo PCmover Image & Drive Assistant pruža funkcionalnost takvog oporavka neovisnog o operativnom sustavu.

 

Važno

PCmover se smije koristiti samo u svrhu za koju je namijenjen iu skladu s korisničkim priručnikom. Ako pokušate koristiti ovaj proizvod drugačije od predviđenog, vaše računalo može postati nestabilno ili neupotrebljivo.

 

Slika proizvoda je simbolična.

Laplink licenca je u digitalnom obliku, koju ćete dobiti u roku od nekoliko sati nakon narudžbe i uplate na e-mail adresu koju ste naveli prilikom narudžbe. Više o ESD licencama – kliknite ovdje!

Broj uređaja:

Trajanje licence:

Vrsta licence:

Način isporuke:

Vrijeme isporuke:

Operacijski sustav:

Vrsta softvera:

Izaberite svoju valutu